"Вальс Гормонів-2": вийшла друга книга найпопулярнішого доктора Instagram Наталії Зубарєвої


Опубликованно 03.06.2019 00:10

Вийшла друга книга найпопулярнішого доктора Instagram Наталії Зубарєва, блог якої читає понад 2 мільйони підписників, "Вальс Гормонів-2: Дівчинка, дівчина, жінка + "чоловіча партія". Танцюють усі!".

З нової книги ви дізнаєтеся про імунітет, жіноче здоров'я, ПМС, КОК, целюліт, ранню сивину, вагітність, грудне вигодовування і багато-багато іншого. А ще, довгоочікувана чоловіча партія, якої так не вистачало в першій книзі і про яку просили сотні тисяч читачок! Усе найважливіше про чоловічі гормони і стрес, облисіння, пивний животик, харчування і чоловічий клімакс. Зубарєва Наталія

У новій книзі продовжується розмова про жіноче гормональне здоров'я, однак тут авторка копиці трішки вбік і набагато глибше. Буде багато інформації для жінок будь-якого віку, разом з доктором Зубарєвою ви розшифруєте всі "страшні" абревіатури, якими "лякає" нас гінекологія, та відкриєте нові спосібі підтримання гормональної системи й організму загалом, знайдете спосібі повернутися від схожості з "курагою" до свіжості персика й залишатися в цьому стані якнайдовше. Планування вагітності й сама вагітність, вигодовування грудьми — ці тими також не залишилися поза увагою.

А ще ви отримаєте величезний заряд енергії та любові, який допоможе вам звернути гори. Нехай кожна сторінка сприяє виробленню серотоніну й освітлює вам шлях до здоров'я, молодості, гармонії та краси.

Ця солодка біла смерть, або Навіщо вам цукор? Саме так починається один з розділів нового видання, яке нещодванво вийшло українською у видавництві BookChef. "Мозкові потрібен цукор! Дітям потрібен цукор, мозку необхідне живлення". Та невже? Не будемо сперечатися з тим, що мозок потребує живлення, вісь ліше до чого тут цукор? Мозкові потрібна глюкоза. Свіжі фрукти, сухофрукти, багаті на вуглеводи крупи, овочі живлять мозок, альо не шкодять внутрішнім органам. Цукор — усього-на-всього замінник натуральних джерел цукру.

Доктор Зубарєва впевнена, що попри рослинне походження початкової сировини (цукрова тростина, цукрові буряки), у рафінованому цукрі немає нічого ні рослинного, ні натурального. Це не харчовий продукт, а хімічна речовина в чистому вигляді, що додається в їжу для поліпшення смаку й може отримуватися у різний спосіб: із нафти, газу, деревини тощо. Речовина аж така концентрована, що органи травлення, в першу чергу підшлункова залоза й печінка, отримують нездорове навантаження та змушені працювати до цілковитого виснаження. Зниження сили імунної системи, розвиток карієсу, зміна вмісту кальцію, фосфору, вітамінів групи В, розвиток інсулінорезистентності — вісь лише незначна частка проблем, які чигають на людей у зв'язку зі зловживанням цим продуктом. Крім того, маркетологи знають свою справу й часто маркують звичайний рафінад, підфарбований карамеллю, як цукор із тростини. Але ж нам від цього не легше!

До речі, про мед. Почнімо з того, що справжній, смачний і якісний мед ще потрібно знайте, адже ті, що під поглядом цього продукту часто продається в магазинах, по суті, медом не є. Так, "медовий продукт", за аналогією з "сирним" чи "м'які ясним"продуктом — склад можете уявити й вжахнутися.

Якщо ж ми говоримо про мед справжній, то це непоганий продукт, але що це? Цукор із вітамінами, та й по всьому. Навіщо він вам? Звичка багатьох людей зранку пити воду з лимоном і цукром щонайменше дивує. Так просто збільшується концентрація цукру й інсуліну в крові.

Як харчовий продукт цукор не потрібен ані дорослим, ані дітям. Глюкозу можна легко отримати з натуральних джерел — і мозок чудово працюватиме. То що ж із солодощів давати малюкові, якому хочеться десерту? Що самим з'єднання їсти до чаю? Вже згадані доктором Зубарєвою фрукти, сухофрукти, різноманітні натуральні солодощі з якісним складом значно поживніші й більше користі дадуть організмові, який зростанні. Наприклад, домашня віпічка в адекватній кількості.

Зубарєва Наталія — лікар, енлокринолог, терапевт, кардіолог, дієтолог, дитячий дієтолог, спортивний нутріолог. У 2009 році закінчила Кубанський Державний Медичний Університет за спеціальністю "Лікувальна справа". З 2009 по 2015 роки закінчила клінічну ординатуру за спеціальностями "Терапія", "Кардіологія", "Дієтологія", "Нутриціологія" та "Ендокринологія". У 2013 році здобула спеціалізацію дитячого дієтолга та спортивного нутриціолога в США (Master of Science in Nutrition, USA). Після закінчення ВНЗ Наталія продовжує підвищувати свою кваліфікацію у провідних зарубіжних клініках у сфері дієтології, спортивного харчування та інших суміжних галузях.Також не пропустіть: як навчитися перемагати — 5 книг про успіхТвітнуть -->

Live Journal

Facebook

Twitter


banner14

Категория: Мода