У Євгена Клопотенко вийшла кулінарна книга. І ось чому її варто почитати


Опубликованно 20.06.2019 14:00

У Євгена Клопотенко вийшла кулінарна книга. І ось чому її варто почитати

Книга, яка змінює уявлення про процес приготування їжі, "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати", з'явилася в наявності. Видавництво #книголав і кулінарний експерт Євген Клопотенко презентували видання разом з друзями в ТЦ GLOBUS 2 в новому просторі NEW WORK LABS GLOBUS.

Книга"Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати"розповідає, як важливо експериментувати з їжею. Автор доводить, що створювати кулінарні шедеври із звичайними продуктами — це просто.

Своїми фуд-секретами Євген поділився з гостями презентації, надихнув поєднувати смаки і не боятися змінювати свої кулінарні звички.

Досить довгий час я мріяла про те, щоб в Україні з'явилася кулінарна книга, яка буде містити не просто збірка рецептів, а міняти підхід до приготування їжі. Розмірковуючи над авторами, випадково натрапила на Женю, написала йому в Facebook і виявилося, що Євген саме мріяв про книгу. Ми відразу почали роботу і результат дійсно виправдав очікування.

— розповідає Світлана Павелецька, співзасновник видавництва #книголав.З видавництвом #книголав нас дійсно пов'язала доля. По-перше, проект з Євгеном Клопотенко народився в 2016 році, коли і був створений #книголав. По-друге, коли ми були в пошуку видавництва, саме тоді і познайомилися з #книголав. Наші дві команди об'єднує так багато спільних речей, серед яких головне – це мета створити унікальний продукт. Тому вважаю, що нам це вдалося.

— зазначає Олександра Фидчевич, куратор проекту та директор Євгенія Клопотенко.

Чому варто прочитати книгу Євгена Клопотенко? До неї увійшло 70 ексклюзивних рецептів, поділених на сім розділів: сніданки, закуски і салати, перші страви, другі страви, страви для дітей, солодкі страви, варення. Корисним доповненням стали "перехресні рецепти" — з рецептів, які увійшли до видання, кулінар вибрав і розробив спеціально готові варіанти страв для особливих обідів і вечерь.

Вступне слово та примітки автора будуть мотивувати читачів експериментувати на кухні і створювати власні шедеври.

Партнер видання — швейцарська компанія FRANKE. Книга вже з'явилася на полицях магазинів і книжкових, а також доступна у продажу за посиланням.Також вам буде цікаво: Яніна Соколова відверто розповіла про хвороби — журналістка перемогла рак!Твітнуть -->

Live Journal

Facebook

Twitter


banner14

Категория: Мода