Глазур для великодніх пасок: топ 10 варіантів
Опубликованно 13.07.2019 18:30
Великдень у 2019 році вже зовсім скоро, 28 квітня у кожної господині повинен бути красиво накритий великодній стіл, приготовані великодні паски та інші солодощі, а також прикрашений будинок до Великодня. Сьогодні ми продумуємо, як прикрасити великодні паски кольоровою глазур'ю для Пасхи, яка не обсипається, не липне і не кришиться.
Хазяєчки закінчують останні приготування до Великодня-2019. В самому розпалі випікання великодніх пасок. Саме тому ми публікували таку різноманітність рецептів. І хоча більшість пече традиційна паска з родзинками без особливої прикраси, в трендах найсвітлішого свята у церковному календарі квітня — прикраси з допомогою смачної помадки або глазурі.
Візьміть на озброєння рецепт шоколадної глазурі для великоднього кошика. Редакція журналу ХОЧУ.иа зібрала для вас найкращі рецепти цукрової глазурі для паски, великодній стіл від яких стане тільки кращим. Шоколадна глазур для паски: рецепт з фото
Що нам знадобиться:90 г темного шоколаду;3 ст. л. апельсинового соку;3 ст. л. масла вершкового;3 ст. л цукру.
Глазур для паски: як готувати
Шоколад, апельсиновий сік, вершкове масло і цукор скласти в одну посудину, поставити на вогонь і помішувати, поки маса не стане однорідною. Трохи охолодити, змащувати приготовленої глазур'ю для паски, паски і пироги.
Велика кількість приголомшливих елементи великоднього декору і кухонних девайсів ви зможете знайти на сайті ЕПІЦЕНТР.
Цукрова глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:1 ст. цукрової пудри,4 ст. л. теплої води,барвники і аромадобавки за смаком.
Всі інгредієнти для цукрової глазурі для паски змішати і поставити на вогонь, нагріти приблизно до 40° С, весь час помішуючи. Якщо маса вийшла густий, можна додати трохи води, а якщо рідкої – цукрової пудри. Наносити цукрову глазур на паски відразу після приготування.
Рецепт цукрово-білкової глазурі для великодніх пасок
Інгредієнти:1 ст. цукрової пудри;1-2 яєчних білка;1 ч. л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Білки і лимонний сік для білкової помадки для паски збити в міксері. Продовжуючи збивати вже виделкою, вводити цукрову пудру, поки не вийде густа маса. Покривати цієї паски глазур'ю треба відразу після її приготування.
Шоколадно-лимонна глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:цедра лимона і апельсина;2-3 ст. л. какао-порошку;пів-лимона;250 г цукрової пудри;60-70 г вершкового масла.
Вершкове масло розтопити, додати лимонний сік, всипати цукрову пудру, какао, все добре розмішати до однорідної густої маси. Шоколадно-лимонна глазур для паски, яка не обсипається і не липне готова.Шоколадно-яєчна глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:1 ст. цукрової пудри;1-2 яєчних білка;1 ч. л. ванільного цукру;2 ч. л. какао-порошку;1 ч. л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Пудру, ванільний цукор і какао-порошок для глазурі на великдень, яка не буде обсипатися, перемішати в глибокій посудині, поставити її в гарячу воду. Потім додати лимонний сік, яєчні білки і розтерти до однорідної маси.Фруктова кольорова глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:1 яєчний білок;3/4 ст. цукрової пудри;3-4 ст. л. ягідного соку.
Білок і цукрову пудру для кольорової глазурі для паски збити до однорідної маси, поступово вводити сік для фарбування.
Рецепт лимонної глазурі для великодніх пасок
Інгредієнти:150 г цукрової пудри;2 ст. л. лимонного соку;1 ст. л. кокосового масла.
Кокосове масло розтопити, додати в нього лимонний сік і цукрову пудру, добре розтерти до однорідної маси. Лимонна глазур для пасхи, яка не липне готова.Кавова глазур для великодніх пасок: рецепт з фото
Інгредієнти:300 г цукру;100 г міцної чорної кави.
Цукор залити міцним чорним кави і тримати на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор. Потім масу вилити в чашку і збивати, поки вона не почне тверднути. Змастити верхівки пасок глазур'ю.Глазур для великодніх пасок «Іриска» з цукрової пудри
Інгредієнти:200 р твердих ірисок; 40 г вершкового масла;1/4 ст. молока або вершків;1-2 ст. л. цукрової пудри.
Розтопити Масло і вершки, довести до кипіння, поступово ввести пудру і покласти іриски. Варити масу, помішуючи, до однорідного стану. Акуратно нанести готову глазур для паски з цукрової пудри.Кольорова глазур для великодніх пасок з білого шоколаду
Інгредієнти:білий шоколад;згущене молоко або вершкове масло;харчові барвники.
Білий шоколад розтопити (максимальна температура 40° С), додати згущене молоко або вершкове масло, барвники і розмішати до однорідної маси. Можна брати натуральні барвники – куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, просмажений цукор. Вашій увазі також чудовий рецепт шоколадного паски на Великдень, який додасть "родзинку" вашого святкового столу.Твітнуть -->
Live Journal
Категория: Мода